17/03/2015 Lena Andersson .

La autora sueca Lena Andersson deconstruye el amor y sus mecanismos psicológicos en Apropiación indebida (Alfaguara/Angle Editorial), título que ha sido todo un fenómeno editorial en su país, con 200.000 ejemplares vendidos.

SOCIEDAD CULTURA

El Club de Lectura va incrementant pas a pas la quantitat de gent que hi participa, i a Can Baratau ens en sentim cofois. El fet de poder tornar a fer les sessions presencialment ha estat ben acollit i valorat.  I el nivell didàctic d’en Toni Sala, afegit a les aportacions dels lectors, ens permeten recomanar-ne l’assistència, amb garantia de satisfacció.

Aquest mes de maig seguim el recorregut per novel·les escrites a llocs on hi fa més fred que aquí, tot pujant cap al Nord.  Ara tenim Apropiació indeguda, de la sueca Lena Andersson, una obra on l’amor té un paper important; però no és una novel·la rosa. A la guia de lectura hi trobareu alguna opinió més.

Us esperem divendres 28, a les 7 del vespre.