A qualsevol llista dels clàssics més clàssics de la literatura mundial, deixant de banda el personal parer de cadascú,  hi trobareu la novel·la que protagonitzarà les dues pròximes sessions del Book Club.  És “Treasure Island” (L’illa del tresor), de Robert Louis Stevenson, injustament estigmatitzada massa vegades com a novel·la dedicada només al lector juvenil.

Aquesta obra, com s’ha fet amb d’altres, ocuparà dues sessions (27 de maig i 17 de juny), de manera que els assistents puguin llegir el llibre amb comoditat. Cal tenir en compte que les persones que veniu al Boook Club ho feu, bàsicament, per a aprofondir el coneixement de la llengua anglesa, i que, per això, no llegiu en anglès amb la mateixa velocitat que el català.

We look forward to seeing you at 7 p.m.     Have a nice spring !