teatre aula

La Quimeta, una costurera molt eixerida, està molt enfeinada cosint, embastant i embolicant les troques. El seu taller és ple de vetes i de fils, de botons i d’agulles, de puntes i de guixos. La Quimeta cus tota mena de vestits i complements. Però no només per a persones; els animals que viuen aprop també passen pel seu taller de costura.

Precisament, avui mateix, té una situació força complicada: a la seva porta no paren d’arribar tot d’animals per demanar-li el seu ajut per tal de celebrar una festa d’animals elegants. A més, un client molt presumit ve a recollir un encàrrec: el senyor Ramon.

A la Quimeta, mentre espera l’arribada del senyor Ramon, li ve al cap la història d’un emperador molt envanit: en Segimon. El conte El vestit nou de l’emperador explica molt bé la personalitat de l’esmentat senyor Ramon.

Fent servir els estris que té al taller, la Quimeta ens explicarà aquest popular conte.

A càrrec de la Teatre Aula

Recomanat per a infants a partir de 5 anys

Aforament limitat, cal inscripció prèvia, trucant al telèfon 93 465 77 41, o bé, per correu electrònic b.tiana.cb@diba.cat