El cel desperta la curiositat de petits i grans. En el cel hi conviuen personatges com el sol, la lluna, la pluja i l’arc de Sant Martí. Els més petits miren embadalits el cel i deixen volar la seva imaginació.

Aquesta sessió pels més menuts de casa, està basada en diversos contes i cancçons sobre aquests personatges i també sobre d’altres fenòmens metereològics com el vent, els llamps, els trons i la neu. Mitjançant materials sensorials, titelles i cançons s’explicarà als nens i nenes què passa quan plou i fa sol, quin soroll fa el vent o quins colors hi ha en l’Arc de Sant Martí.

Seran tot un seguit d’històries explicades, cantades i interpretades perquè tant petits com grans s’embolcallin de la màgia del cel.

A càrrec de Cristina Noguer

Recomanat per a infants de 0 a 3 anys

Aforament limitat, cal inscripció prèvia, trucant al telèfon 93 465 77 41, o bé, per correu electrònic b.tiana.cb@diba.cat