imatge_marato
La Marató de Tv3 és una cita d’aquestes ja que s’han convertit en “tradició” a casa nostra. Des del 1992, durant el mes de desembre, la televisió pública catalana convoca a totes les persones que ho desitgin a fer un donatiu econòmic que es destinarà a la investigació mèdica.
Cada any s’escull un tema que serà objecte de recerca: la leucèmia (1992), el càncer (1994, 2004, 2012), les malalties minoritàries (2009) i un llarg etcètera.
L’edició d’aquest any es vol dedicar (de nou) a les malalties del cor (el 1995 es va dedicar a les malalties cardiovasculars).
Cada any, els municipis es volquen a fer activitats per recaptar el màxim de fons possible. I Tiana no n’és una excepció. I tampoc ho vol ser la biblioteca Can Baratau.
A partir del divendres 14 de novembre i fins el 14 de desembre, us oferim la oportunitat de fer un donatiu per la Marató de TV3. Sota el lema “Fes que la biblioteca bategui“, les biblioteques de la comarca hem decidit col·laborar amb la causa.
Posarem a disposició de qui ho vulgui una taula amb llibres provinents de donatius i que la biblioteca no ha pogut assumir dins del seu fons. A canvi d’un donatiu (voluntari) us podreu endur el llibre que més us agradi.
La col·lecta l’entregarem totes les biblioteques del Maresme de forma conjunta a la Marató de TV3.
Vine i…
Fes que la biblioteca bategui!