Us imagineu tenir un pare famós? Segur que tothom us envejaria! A la Nora li passa exactament això: té un pare famós. Però com que és famós, treballa molt i ella ha de viure amb el seu millor amic: l’Óscar.
Però resulta que un dia, el pare de la Nora decideix convertir-se en el pare perfecte: vol passar tot el dia amb ella, vol anar de colònies amb ella, no vol que la Nora i l’Óscar es connectin per l’ordinador, sinó que vol que llegeixin junts una estona… vaja, que vol ser el pare perfecte però…per la Nora no ho és!
Només hi ha una solució segons la Nora: Em venc el pare… algú el vol?
Aquesta divertida història, escrita per Care Santos, parla de convertir problemes en oportunitats. Parla de l’amistat. Però també parla de pares i mares que treballem massa hores i que després volen compensar-ho de forma excessiva… coneixeu algú en aquesta situació?
Santos, Care. Em venc el pare. Barcelona: Cruïlla, 2011 (consulta’n la disponibilitat al catàleg)
Recomanació feta per Marta Quer