Sabeu quan viuen les papallones? Heu pensat mai quan mesura la papallona més petita? I la més grossa? Sabeu quantes espècies de papallones hi ha al món? Ou, eruga, crisàlide, i finalment, papallona. Aquests petits insectes que ens meravellen amb la varietat dels seus colors, tenen la capacitat de repelir-nos per protegir-se, a més tenen una llarga història i molts secrets…

Aquest dissabte us proposem un taller per aprendre a observar i alhora conèixer papallones, erugues, crisàlides i capolls. Un taller on podreu aprendre moltes coses sobre aquests petits éssers que us sorprendran, coneixereu alguns dels petits secrets que ens amaguen, així com sabreu la seva importància, ja que són uns grans bioindicadors de la qualitat mediambiental, perquè són molt i molt sensibles als canvis que pateixen.

Us convidem, doncs, aquest dissabte a participar en aquest taller i a conèixer una miqueta més sobre aquests éssers menuts.

El taller és conduït per Educabitxos i adreçat a infants a partir de 6 anys. És necessari que per poder participar en el taller feu inscripció prèvia, tan presencialment, o bé, al telèfon 93 465 77 41 o per correu electrònic: b.tiana.cb@diba.cat. Aquest taller forma part dins les activitats emmarcades en el projecte Parcs i Biblioteques… naturalment!