Deixem enrere l’estiu i ja gairebé ni recordem les vacances. Tornem a la rutina, a l’estrès del dia a dia, a córrer d’un lloc a un altre sense temps per dedicar-nos o potser al contrari, massa temps per pensar en tot allò que no ens va bé.

Doncs bé, us vull recomanar “Help me!” de Marianne Power ( editada per Rosa dels vents) una novel·la divertida que ben segur us traurà més d’una rialla i a més a més està basada en l’experiència personal de l’autora.

La vida de la protagonista d’aquesta novel·la, Marianne, és un complet desastre als seus trenta i pocs anys, pateix ansietat, no té diners, té sobrepès… Així que finalment pren una decisió, cada mes llegirà un llibre d’autoajuda, dotze obres mestres en un any per convertir-se en la dona que desitja.

La Marianne passarà per tota mena de situacions, ja que aplicarà tots els consells, fil per randa, dels gurus del creixement personal per aconseguir la felicitat anhelada.

Qui sap, potser també podríeu aplicar algun dels consells o no!

Bona lectura!