Aquesta és la història d’una nena canvia-formes, la Nimona, i el seu cap, Ballister, que lluiten per instituir el mal a la ciutat, o, això sembla. El seu némesi, Ambrosius, treballa per detenir a Ballister i salvar el món, per aconseguir la pau a la ciutat. Nimona, la companya de Ballister, canvia totalment la seva sort.

En aquest còmic hi trobareu una història de fantasia, metamorfes, amor, lluites, foc, CAOS! No hi falta de res, un llibre ben planejat des del principi, les històries estan lligades i atrapa al lector.

Per a mi ha sigut un dels millors còmics que he llegit darrerament. I si tu també l’has llegit i t’has quedat amb ganes de més, pots veure la pel·lícula! La veritat és que hi ha tantes coses i tants detalls, que se’t queden gravats al cap!

Qui ho diria que llegir seria tan divertit!

Us deixem l’enllaç al catàleg: Nimona

Recomanat per Anna P., estudiant