L’objectiu de biblioteràpia és utilitzar la literatura (només ficció) per entendre, analitzar, i acompanyar-nos en diferents emocions, sentiments i situacions. Aquesta propera sessió tractarem de la tolerància.

La tolerància és la disposició a admetre que els altres pensin o actuïn diferentment d’altres. Una acció tolerant ha de comportar una actitud oberta, capaç d’acceptar les diferències i de saber conviure en la discrepància, una actitud dialogant i transigent, que sap escoltar i és capaç d’arribar a una entesa, cedint en unes coses per obtenir-ne d’altres, sense encasellar-se en les pròpies posicions.

En aquesta propera sessió es recomanen llibres de ficció que ajudin a entendre, analitzar i transitar per aquest tema.

A càrrec de Laura García, de Booklife

A les 17 h, a la Llar de Persones Grans

Dintre del projecte Tiana Llegim