Al Book Club del mes de desembre, el proper dijous 21  a les 19:00h, comentarem The white tiger, de l’escriptor indi-australià Aravind Adiga.

Tot i ser la primera novel·la de l’autor (publicada l’any 2008) va guanyar el prestigiós premi Booker d’aquell mateix any.

Tracta la vida d’un home originari d’una zona molt pobra de la Índia, a qui de petit li van posar el sobrenom de “tigre blanc”. Per diverses circumstàncies l’acaben venent com a criat a una família de nous rics. El protagonista utilitza totes les seves habilitats i recursos per fugir d’aquesta situació d’esclavitud encoberta i ascendir socialment, incloent l’ús de suborns o assassinats, per arribar a ser el seu propi amo.

Aquesta novel·la, en cert sentit de gènere picaresc, es va portar al cinema l’any 2021 sota la direcció de Ramin Bahrani .

Ens veiem al club!