Aquest proper diumenge 17 de desembre a les 12h, en el marc del projecte Tiana llegim, ens visiten al Mercat de Nadal ni més ni menys que Jaume Copons i Liliana Fortuny!

Es tracta d’una activitat oberta a tothom que es realitzarà al Parc de l’Antic Camp de Futbol.

Copons&Fortuny formen un tàndem literari molt prolífic i són els autors de dues col·leccions literàries ben conegudes pel públic infantil: L’Agus i els monstres i Bitmax&CO. La Liliana dibuixa, en Jaume escriu i tots dos pensen i imaginen. Han estat traduïts a molts idiomes i són un referent actual de la literatura infantil de casa nostra.

Com anirà l’activitat?

La sessió començarà amb una rapidíssima presentació de les sèries de novel·les gràfiques de L’Agus i els monstres i Bitmax&Co. Els autors ens explicaran com van néixer les dues sèries, el procés creatiu que segueixen i com treballen fins que un nou títol de la col·lecció surt publicat.

A continuació, ens convidaran a crear monstres i robots: Jaume Copons ens ajudarà a imaginar-nos-els i Liliana Fortuny els dibuixarà en directe. Qualsevol idea monstruosa i robòtica serà benvinguda! Tenim la diversió assegurada! La sessió finalitzarà amb una signatura de llibres.

No us ho perdeu!