Avui en dia, els nostres nens i nenes estan creixent en un entorn digital, envoltats de pantalles, que està absorbint a passos de gegant el més valuós que potser tenim els éssers humans: el temps i l’atenció. Arrel de les omnipresents pantalles, s’han disparat els casos d’hiperactivitat, dèficit d’atenció i conductes disruptives al llarg de la infància. Davant d’això, hem de posar-hi remei, i per això, us proposem aquest dissabte la presentació d’un llibre que us proporcionarà idees i pautes perquè els infants s’ho passin molt i molt bé sense pantalles.

La mestra de l’Escola Lola Anglada, Sara Mir, ens presenta el seu llibre; Sin pantallas : 30 actividades reales para jugar y aprender sin pantallas.

Dissabte 23 de març a les 12h.

Des de la Biblioteca, us recomanem que us ho anoteu a l’agenda i no us ho perdeu.

Us hi esperem!