Al Book Club d’aquest mes d’abril, el pròxim dijous 25 a les 19:00h, comentarem The Early Stories of Truman Capote, de Hilton Als, a càrrec de Laura Patricio.

Hilton Als és redactor al diari The New Yorker des de 1994 i crític de teatre des de 2002. Va començar a col·laborar amb revistes el 1989. El 1997 va rebre el primer premi en les revistes Magazine Critique/Review i Magazine Arts and Entertainment, ambdós atorgats per l’Associació de Periodistes Negres de Nova York. També va guardonat amb un Guggenheim el 2000 per escriptura creativa i el 2002-2003 el reconeixement George Jean Nathan per crítica dramàtica. Finalment, el 2016 va rebre un premi Lambda Literary per excel·lència literària.

Aquesta novel·la és un recull d’històries breus sobre la vida de Truman Capote desenvolupant la seva particular manera d’escriure, empatia i la sensibilitat úniques que el convertirien en un dels escriptors més originals del s. XX. Toca diferents temàtiques, des de crim i violència a racisme i injustícia, pobresa i desesperació a generositat, tendresa o compassió.

Us ho perdreu?