Aquest divendres tindrem una nova presentació d’un llibre per a infants. Es tracta del títol: Belzi el sensebanyes, de Gemma Brie, Vincas Richardson i Ingrid Valls. Donem a conèixer el primer còmic de la col·lecció, un còmic que vol transmetre el poder de l’amistat i la importància d’integrar en la societat aquells que són diferents. Però, val a dir que el més important de tot és acceptar-te tu mateix i estimar-te tal com ets. Alhora, cal destacar que està escrit en lletra de pal, per així, també potenciar la lectura autònoma.

El llibre ens explica la història d’un petit dimoni anomenat Belzi apareix de sobte al món dels humans. No sap com hi ha arribat i, sobretot, no sap com tornar a l’infern. Però no està sol. Compta amb l’ajuda dels bessons Alex i Vera, i el seu amic Ross.

Després de moltes provatures fallides perquè li creixin les banyes i poder tornar a l’inframon, descobreixen que només li creixeran si fa el mal. Però en Belzi és un dimoni patològicament bo! Com s’ho farà? Està condemnat a passar la resta dels seus dies al món dels humans?

Organitza: la Llibreria Mi Bella Serendipia