El proper dimecres 22 de maig a les 19h arriba a la biblioteca de Can Baratau una nova sessió del club de lectura de teatre.

Es tracta de l’obra Amnèsia, de Nelson Valente, a càrrec de Pilar Aznar.

Nelson Valente és un artista, director i dramaturg argentí que té diferents obres al teatre català. A més a més, té una companyia pròpia anomenada Compañía del Complejo Cultural Banfield Teatro Ensamble. En el darrer any ha estrenat múltiples obres una trilogia amb Cristina Clemente que va estrenar el passat juliol, després a l’octubre Los finales felices son para otros, a l’abril Un delicado equilibrio en un teatre de Madrid i, finalment, aquest maig Amnèsia, al Teatre Nacional de Catalunya. Val a dir, que paral·lelament, ha seguit estrenant espectables a l’Argentina, on ha arribat a tenir sis obres en cartellera.

Amnèsia tracta sobre les dificultats d’entendre’s en el si de la família, sempre acompanyat d’un humor negre i corrosiu on l’autor i director ens planteja un tema delicat però inevitable: I ara, qui cuida la mare?

Si sou més de veure l’obra que de llegir-la, afanyeu-vos, la podreu veure al TNC fins al 2 de juny.

Us esperem al club del teatre per comentar-ne l’obra, no hi falteu!