Aquest dissabte a Tiana comptem amb la presència de la il·lustradora catalana Roser Capdevila, coneguda arreu del món principalment pels seus personatges basats en les seves tres filles, les tres bessones.

Aquest cop no ens parla d’elles, ens presenta el seu últim llibre: La nena que volia dibuixar, on ens retrata amb tot detall els primers anys del franquisme, vistos dels seus records, d’allò que va viure quan només era una nena. Ens presenta les rutines del dia a dia de cada membre que conforme la família, com era l’escola en aquells anys, principalment per a les noies, com era el temps lliure i els jocs, les excursions, etc. Ens mostra amb els seus dibuixos, els petits detalls d’una societat en el seu dia a dia, en un temps ben gris. Una societat que, amb el pas dels anys, de mica en mica es va anar modernitzant amb l’entrada dels electrodomèstics a la llar, i també, de nous costums i maneres de fer.

A càrrec de Roser Capdevila

Organitza: Mi bella Serendipia

Al Parc Joan Armengol

Dins del projecte Tiana Llegim