La trobada d’aquest mes de maig ens ocuparà amb un escriptor polifacètic i policonegut Paul Auster. L’objecte de la lectura serà la seva darrera obra Informe de l’interior.

El mot interior fa metafòrica referència a l’inici i posterior desenvolupament del conjunt de vivències, sentiments, records i moltes més coses que algú que es diu Paul Auster ha anat confegint en la seva vida. Els mots algú que es diu fan esment a la possibilitat que el llibre sigui pressumptament biogràfic; o gens.

El mot biogràfic, en el cas d’Informe de l’interior, presenta indicis d’inconsistència. Es sospita que l’autor ho fa servir com a recurs de creació literària, tot i que no queda provat del tot.

Els mots Club de Lectura fan referència a l’habitual trobada de lectors, el darrer divendres de mes. Aquest mes de maig, el dia 29 a les 7 del vespre, podreu escatir les suposicions escrites més amunt. La nostra guia de lectura potser us ajudarà. I en Toni Sala, conductor de la sessió, encara molt més. De passada, el podeu felicitar cordialment, i comentar el seu darrer escrit sobre els grups de lectura com el nostre, de Can Baratau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *