SUSPÈS EN MOTIU DELS TRES DIES DE DOL DECRETATS PER L’AJUNTAMENT DE TIANA.

Ben aviat us informarem de la nova data.

El Club de Lectura de la biblioteca  (Can Baratau , de Tiana, pels que no ho saben) edita un fulletó artesà i modest; l’anomenem guia de lectura, i preten ser útil per donar alguna informació i breus opinions sobre el llibre protagonista del mes.

Mai fins ara havía coincidit la foto del blog (aquí mateix) amb la de la guia de lectura. Aquest mes, sí;  i és perquè  aquesta imatge de Michel Houellebecq (vegeu-lo a l’esquerra) és genialment definitòria de qui és ( o què és ) aquest escriptor. Un personatge de la seva pròpia literatura, un personatge públic, però de qui mai es pot saber si  és com sembla ser, o si ens està venent una de les múltiples imatges fabricades per ell mateix, i en les quals s’amaga, o es promociona, o se’n fot de tot.
Poeta, assagista, actor, novel·lista, … ; però sobretot algú que viu (  i en viu, diuen) amb la polèmica i una mena de ben mesurada misantropia; però tot això se li “perdona” quan es llegeixen els seus llibres.
Aquest darrer divendres de març, a les 7 del vespre, amb el guiatge d’en Toni Sala, podreu posar en comú allò que us hagi suggerit la lectura de La carte et le territoire (El mapa i el territori), llibre que va suposar a Houellebecq el Premi Goncourt.
A la biblioteca us en prestarem un exemplar en francès, o en català o en espanyol. Al vostre gust.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *