Ja tenim els resultats de l’enquesta de satisfacció que us vam fer a finals d’any. Gràcies per respondre! Els vostres comentaris sempre ens ajuden a millorar.

El perfil majoritari de la gent que visita la biblioteca és d’una dona entre 40 i 64 anys i que ve més d’un cop a la biblioteca de Tiana, principalment a fer préstec o a connectar-se a internet.
La valoració global que feu sobre la biblioteca és d’un 3,89 (sobre 5). Lleugerament inferior a la valoració de l’any passat, però (4,18).
Aquesta petita davallada, segons ens heu dit, es deu a una lleugera disminució de la valoració que heu fet en tots els serveis. Malgrat tot, tant les novetats, com el préstec, els diaris i revistes, internet o la biblioteca virtual aproven amb nota aquesta enquesta.

Molts de vosaltres, esteu al dia de les activitats i les novetats que hi ha a la biblioteca gràcies al mailing o als fulletons que hi ha dins la biblioteca, pocs sou els que utilitzeu les xarxes socials (twitter, facebook o bloc).
Quan us hem demanat que ens expliqueu com podem millorar la biblioteca, ens heu fet força comentaris, la majoria dels quals anaven destinats a la millora dels servies que oferim, tant pel què fa ampliar l’horari d’obertura, com a tenir més novetats, més ordinadors i fins i tot una bústia de retorn.
Des de la biblioteca us assegurem que tenim molt en compte aquests comentaris i que hi treballarem per millorar els que puguem.
Entre els que vau participar en l’enquesta i ens vau deixar el mail, hem sortejat un lot de llibres, i el guanyador ha estat el número 38 que correspon al mail de Marta Monné. Enhorabona!
Si voleu, podeu consultar l’informe complert del 2013 o consultar el de l’any anterior.