La recomanació habitual de tots els dimecres s’ha endarrerit aquesta setmana pel motiu d’una visita inesperada. L’aiguat que va caure aquesta setmana a Tiana, com que sabia que l’accés a una biblioteca pública és lliure i gratuït, va entrar a Can Baratau, tot i que d’una  forma prou inconvenient.
Solventada l’anomalia eficaçment, i després de renyar la pluja per les seves brusques maneres, la tria del llibre recomanable esdevé senzilla contemplant els desperfectes causats per l’aigua.      
     Aquest cop no es tracta de gaudir de les bones lletres, no. El llibre que us recomanem serà un ajut força estimable per a la vida del dia a dia i els petits problemes que porta, com el de la pluja invasora.
Moltes petites reparacions de casa les pot fer un mateix si es té una mínima habilitat manual; i molt millor si tenim al costat, per guiar-nos, el llibre Reparaciones caseras que ens farà la feina fàcil i ens evitarà cometre errors desagradables. Som-hi, doncs !
     Poseu-vos roba còmoda, i després d’unes pàgines d’introducció on trobareu aspectes generals de les feines i un detallat inventari de la caixa d’eines, aneu a cercar el capítol que us convingui, que segur que el trobareu; tasques de paleta, alicatats i sòls, parets i sostres, electricitat i lampisteria, calefacció i aïllaments tèrmics, mobles i prestatges, cortines i entapissats, … etc.
     Tota una compilació de bricolatge pràctic que us ajudarà també a estalviar uns calerons, que sempre és útil, oi ?  I també pot ser que desvetlli en algú la seva habilitat en aquest camp, i acabi transformant-se en un competent professional de les reparacions per a quan les solucions no siguin prou senzilles com per fer-s’ho un mateix.

Villahizán, Javier.  Reparaciones caseras : [albañilería, fontanería, pintura, electricidad… ]   Madrid: Libsa, 2009