Del 19 de juliol al 4 d’agost, s’està celebrant a Barcelona el Mundial de Natació sota el lema “Planeta aigua“.
Al llarg d’aquests 15 dies, tindrem la oportunitat de gaudir d’esports tant visuals com els salts, la natació sincronitzada o natació en aigües obertes, el waterpolo o la natació.
Des de la inauguració fins al final d’aquest certàmen esportiu, es vol fer arribar a tothom que l’aigua és un bé molt i molt important pel nostre planeta. Aquest 2013, ha estat declarat l’Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua.
A la biblioteca virtual, podreu trobar tot el què necessiteu saber sobre l’aigua. Una selecció d’app al voltant de l’aigua (per estalviar aigua a casa, per jugar amb els nens i ensenyaro-los la importància de l’aigua…), selecció de webs que parlen de la gestió de l’aigua, una agenda d’activitats, jocs per aprendre a gestionar millor l’aigua, informació sobre l’aigua i l’economia verda… i com no podia ser d’una altre manera, una selecció de llibres (de ficció i de no ficció) sobre l’aigua, anomenada “l’or del segle XXI”.
I si, malgrat tota la informació que us hem recollit, no trobeu allò que busqueu, sempre ho podeu preguntar al bibliotecari,  i en menys de 72 hores, obtindreu la vostra resposta.
Com sempre, la Biblioteca Virtual us vol fer més fàcil el camí cap a la informació…