Nicola Baxter és autor i editor de llibres infantils i novel·la juvenil. Alguns dels seus llibres publicats són: Ecs!, No! i És meu!, entre d’altres.
Un dels més importants i més bonics és “ La Fada de l’Arc de Sant Martí”, que tracta d’una petita fada que ha d’aprendre a volar i mentre, la seva mare li recomana que busqui la tasca ideal per fer al món.
A la fada li agradaria fer moltes tasques com per exemple anar als camps de cereals i fer que tot maduri, o bé podria portar aigua a pous màgics, o fer que tot brillés sota la llum dels estels…. però sabeu què? Que totes aquestes tasques ja les feien la fada del Sol, la fada de l’Aigua i la fada Estelbrillant, i totes les tasques que se li acudien, totes, totes estaven ocupades per altres fades…. però al final la petita fada va trobar una tasca per ella, voleu saber quina..?
Aquest és un llibre molt entretingut i ple de coloraines, segur que us encantarà.

Baxter, Nicola. La fada de l’arc de Sant Martí. Beascoa, 2004.