Després de l’èxit de “La porta dels tres panys”, la Sònia s’atreveix amb una novel·la romàntica. 
Sempre envoltada del seu món més conegut, que és el món dels científics, ens explica la història d’una jove cambrera (i futura estudiant de ciències) que passa el seu primer estiu fora de casa, al CERN, el centre científic més important d’Europa. 
Entre neutrins, el bosó de Higgs, i altres descobriments importants, la Laila descobrirà la fórmula més important de la vida, la fórmula de l’amor. 
I mentre llegim una història d’amor entre joves, anem incorporant com qui no vol al cosa, vocabulari del llenguatge científic que ens sembla, aparentment llunyà: fisió nuclear, netrons i neutrins, física quàntica… no semblen lligar gaire amb una novel·la romàntica, fins que la Sònia Fernández-Vidal els fa coincidir tots en aquesta novel·la de 235 pàgines. 
Una bona barreja que no us podeu deixar escapar: ciència, joventut i amor
Sónia Fernández-Vidal. Quantic Love. Barcelona: La Galera, 2011.