Ser dona o ser home no ha de condicionar la nostra relació amb la vida ni amb les altres persones, els “rols” els adquirim amb els anys a través de les nostres experiències, no pas amb un manual d’instruccions que ens donen quan naixem.

És per això que aquesta guia vol recollir contes per infants on la normalitat és la tònica general, on no importa si és el pare o la mare qui porta el nen a dormir, on no importa si el teu fill és un enamorat del color rosa i la teva filla es passa el dia matant dracs… perquè ser normal és ser qui un vol… no?

En aquesta guia hi trobareu llibres sobre:

  • Som pares (recull de llibres i revistes per adults, on els pares reivindiquen la seva paternitat)
  • La igualtat també es viu a casa (contes per a infants amb situacions familiars quotidianes, on els pares i les mares intervenen de forma igualitària)
  • Intercanvi de rols (contes on els nens fan coses de “nenes” i a l’inrevés)