Flic, Festival de literatures infantil i juvenil té per objectiu donar a conèixer la literatura oral i escrita a públics entre 0 i 18 anys, fomentant les indústries culturals relacionades amb la literatura per tot el territori de parla catalana, i contribuint a la valorització de la qualitat de les activitats dels principals agents implicats en el seu disseny, producció i promoció.
Flic és un Festival de festivals que acull a cada indret un conjunt d’activitats en els seus espais generadors de cultura: escoles, biblioteques, mercats, llibreries, museus etc … que configuren un Festival particular a cada localitat. Tots els Festivals Flic s’integren en una campanya d’imatge i de comunicació conjunta que els dóna visibilitat a tot Catalunya i una millor difusió de la seva tasca.
El Festival pretén a arribar a nous públics i territoris amb propostes innovadores per engrescar als infants i als joves al conreu de la lectura i la literatura. Flic ofereix innovació per augmentar la qualitat estètica del criteri literari de la població infantil i juvenil.
La tipologia de les activitats que configuren el Flic és diversa: teatre de petit, mitjà i gran format, exposicions, tallers – laboratori, sessions de contes, narració d’àlbums il·lustrats, amb produccions pròpies i externes i algunes estrenes originals.
El Festival FLIC obrirà les seves portes el 17 de desembre de 2011 fins el 4 de març de 2012.
Informació extreta del web: www.flic.cat