Doncs sí, queden pocs dies per Cagar el Tió, per escriure la Carta als Reis, per atipar-nos de torrons i neules… i per enviar mooooltes felicitacions de Nadal!

Aquest any us proposeu que doneu festa a la gent de “Correos” i que envieu les postals per internet. Hi ha moltes opcions i mai saps on triar… però nosaltres t’aconsellem que miris la web de JibJab. Són els creadors del ja clàssic “Elfyourself“, un elf que pots personalitzar amb la teva fotografia i que felicita el nadal ballant al ritme de diferents cançons.

Doncs bé, a la seva web hi trobareu diferents postals amb diferents personatges nadalencs, a punt per posar-los la vostra cara i felicitar als qui més us vingui de gust felicitar.

A més, si voleu trobar més dibuixos, cançons, receptes… sobre nadal, ho podeu fer a la web de la Diputació de Barcelona.I pels petits de la casa, el portal educatiu Edu365 també ha preparat una selecció de jocs, de contes, poemes… n’hi ha de molt divertides! (com per exemple jugar a tirar boles de neu…)

Bones festes a tothom!