Aquest divendres arriba la Revetlla de Sant Joan, també anomenada la Nit de les Bruixes o la Nit del Foc, és una celebració popular i màgica que recorda les festes antigues en honor al Sol.

Es diu que, la Nit de Sant Joan, el foc allunya els mals esperits. La tradició és fer una foguera amb un munt d’estris vells, fustes i cartrons i, fins i tot, hi ha qui crema també els apunts de l’escola per aconseguir bones notes en el proper curs…

Si vols atreure bones vibracions i energies positives, la nit màgica de Sant Joan és el moment idoni per demanar o invocar als esperits bons perquè  t’ajudin i et concedeixin els teus desitjos.
Si vols saber més coses sobre la revetlla de Sant Joan: què mengem, què fem… us animem a mirar aquests contes i llibres.
Recorda, però, que l’horari de la Biblioteca canvia el dia de la Revetlla, obrim en horari de matí i no de tarda com és habitual, de 10.00 a 14.00 hores.
I mentre, us prepareu per a la Festa, us convidem a anar fent boca amb la cançó: Una nit de Sant Joan, interpretada pels Manel.