L’estiu de 1992 es va celebrar la XXV edició dels Jocs Olímpics d’estiu a Barcelona. És un bon moment per recordar-ho tot just ara que es compleixen 25 anys d’aquell esdeveniment.

En canvi la competició més recent va disputar-se entre els dies 7 i 18 de setembre de 2016 quan es va celebrar  la quinzena edició dels Jocs Paralímpics d’estiu a Rio de Janeiro. Són un esdeveniment internacional celebrat cada quatre anys, durant les setmanes posteriors als Jocs Olimpics

Així a l’agost de l’any 2016 es va fer la 31a edició dels Jocs Olímpics d’estiu per primer cop a territori de l’Amèrica del Sud.

Amb aquest especial del Portal infantil Gènius volen explicar-te moltes coses sobre aquest esdeveniment esportiu, cada quan se celebra, com es tria la seu, on es faran els propers Jocs Olímpics o com van ser algunes edicions anteriors.

Durant 17 dies es repetiran moltes tradicions, pensa que els Jocs tenen molts símbols. Esportistes de més de 40 modalitats esportives intentaran arribar a la meta abans que els seus rivals, fer un gol més, fer més punts… Si vols aconseguir la medalla d’or, continua llegint! Recorda que com va dir Pierre de Coubertin el més important és participar.

Informació extreta del Portal Gènius