– Com em puc donar d’alta al fòrum?
Quan t’inscriguis al 5è premi Atrapallibres, et demanarem que ens donis una adreça de correu electrònic. Si no la tens, demanarem permís als teus pares per fer-ne una en nom teu.
Un cop inscrit, nosaltres t’enviarem un missatge convidant-te a participar al fòrum.
En aquest mail hi haurà un enllaç directe al fòrum de l’Atrapallibres, només hi has de “clicar” i ja estaràs acceptat com a membre d’el grup.
– Que m’hi trobaré al fòrum?
En aquest fòrum hi trobaràs tots els altres participants del Premi. Amb ells podràs comentar els llibres, fer-ne crítiques o intentar resoldre dubtes que no hagis entès.
A més, des de la biblioteca us proposarem qüestions que entre tots haureu d’anar resolent.
– Com puc començar un nou debat?
Si vols iniciar un tema de debat, caldrà que obris un “nou tema”. Per fer-ho, només hauràs de clicar sobre el botó “+nou missatge”. Des de la pàgina que se t’obri, hauràs de posar un “Assumpte” i escriure el missatge. Un cop cliquis sobre “Enviar”, ja t’apareixerà al fòrum com un nou fil de debat.
– Com puc participar en un debat que ja existeix?
Des de la pàgina on estàs llegit el tema de debat que t’interessa, hauràs de clicar sobre “Respon”, llavors se t’obrirà un pàgina nova des d’on podràs escriure la teva resposta. Un cop escrit, només caldrà clicar sobre “Enviar”… i llestos!