I avui a La Penya dels Llibres hem comentat el llibre “El misteri de la tifa de gos abandonada”, de l´Anna Cabeza.

En general el llibre ha agradat moltíssim i ha estat llegit en pocs dies. El que més sensació ha causat ha estat el paper de les àvies investigadores i les seves armes secretes per a combatre el crim. Es veu que les àvies normals són més normals i no són com aquestes…

La lectura ens ha portat a parlar dels avis i àvies dels membres del club i hem tingut alguna sorpresa… Ens hem trobat avis que fan veure que treballen al despatx, però en veritat juguen a l´ordinador, àvies que es tiren a sobre almenys un litre de colònia cada dia i fins i tot, una àvia karateka que un dia va picar un jove que la va empènyer!

A l’exercici d’escriptura creativa, hem redactat una carta a la senyora alcaldessa de Tiana oferint-li algunes idees per a acabar amb les tifes de gos al carrer.

El proper dia ens trobem per comentar el llibre: “Jo, Elvis Riboldi”, de Bono Bidari.