Nou Any, primera sessió de l’hora del conte. Aquesta primera trobada, us explicarem el conte: De què fa gust la lluna?

No us heu preguntat mai com deu ser la lluna que veiem allà dalt de tot del cel? Doncs, avui una tortuga vol saber quin gust té la lluna, així que puja a una muntanya per agafar-ne un bocí, però no hi arriba. Demana ajut a un elefant, que s’enfila damunt seu i s’estira a veure si hi arriba, però tampoc. Mica en mica, altres animals s’hi afegeixen a veure si poden arribar-hi però la lluna es pensa que estan jugant amb ella i cada cop s’allunya una mica més, just perquè els animals no hi puguin arribar.

Un conte amb un model repetitiu, però que té una dolçor que fa que no cansi i no avorreixi. I us ho diu algú que no suporta els llibres repetitius!

No us perdeu aquesta sessió!

A càrrec de Núria Cruz