Avui, aquest dissabte, l’activitat de la Biblioteca s’emmarca dins el programa Nascuts per Llegir, dedicat als més menuts de la casa, als nens i nenes de 0 a 3 anys.

Sovint estem tan atents al què veiem i al què escoltem, que se’ns oblida que tenim nas i que les olors i els perfums també poden viatjar per l’espai com la llum i el so. Fins i tot, ens poden explicar històries… Les olors sempre ens fan recordar: persones, llocs, aventures…

Amb aquesta idea neix aquest taller pels més petitons: les olors i els seus colors amb el conte Dolç com un t’estimo. Tots tenim records relacionats amb les olors i els seus colors_ quan passegem a la vora del mar (potser el blau); quan passegem pel parc i han acabat de tallar l’herba (potser el verd)… És més, sempre etem olorant… cada lloc; la natura, el menjar, les persones estimades, els coneguts…

En fi és un dels sentits que podem dir que està molt connectat en allò més íntim, i molt i té a veure els primers anys de vida. Val la pena, doncs, educar aquest sentit.

A càrrec de Teresa Martí