Avui els membres de La Penya dels llibres ens hem reunit per comentar el llibre “Les bruixes” de Roald Dahl.

Malauradament el llibre no ha agradat molt, alguns nens s’han queixat d’excés de pàgines i pocs dibuixos. Crec que aquest ha estat el veritable problema perquè comentant diferents escenes del llibre ens ho hem passat molt bé i és que la història, si hi podem entrar, està molt i molt bé!

A partir de l’obra de Roald Dahl hem començat a investigar la presència de bruixes a la vil.la de Tiana, i oh sorpresa, sembla que n’hi ha un munt! A més de la presència d’aquests éssers malignes els nostres petits lectors ens han parlat d’altres escenes de por o terror viscudes al llarg de la seva vida: un nen que els volia atropellar amb la bicicleta, els dos bessons idèntics i terrorífics del parc de l’entrada del poble o un curiós personatge amb barret de mexicà que es dedicà a robar el berenar als nens i nenes de Tiana.

Per tal d’acabar amb les bruixes, en l’exercici d’escriptura creativa, hem creat una fórmula màgica una mica fastigosa -mocs de rata, caca de gos…- que ens ajudarà a combatre-les i mantindre-les allunyades de casa nostra.
El proper dia  16 de febrer, a les 17.00 hores ens trobarem a la biblioteca de l’Escola Lola Anglada per a fer un petit taller d’escriptura.