Aquest divendres comentarem al Club de la Penya dels llibres: El món genial de Tom Gates, de Liz Pichon.

És un llibre molt recomanable per a nens i nenes que volen començar a llegir llibres “de grans” i alhora els enganxi. El protagonista, en Tom és un nen a qui li encanta dibuixar, assajar amb un grup de música que té amb el seu millor amic i fer enfadar a la seva germana. I explica les seves experiències en el seu diari, on explica i il·lustra la seva vida amb la família, els amics i els companys de l’escola.

El llibre és ple d’anècdotes i ocurrències divertides i molta creativitat. Els nens acabaran sentint que és un amic més que forma part de la seva vida. Tot i que és un llibre de moltes pàgines, per la quotidianitat de la història i la combinació entre dibuixos i text, de ben segur que l’acabaran en pocs dies.