El proper divendres 20 d’abril, a les 19 h, la Biblioteca Can Baratau acull la segona presentació de llibres d’aquest Sant Jordi. En aquest cas es tracta del poemari “Paraula de Nargó“, que comentarem amb el seu autor, Ramon Minoves.

“Els protagonistes són les muntanyes, els rius, els camins i els boscos d’aquest poble pirinenc d’extens territori, però també l’element humà, les persones, les històries, els mites, reals i imaginaris, i la seva evolució al llarg dels anys (els vells oficis, la despoblació, el turisme…). Tot, però, des de la visió d’un poeta, des de l’amor, l’humor, la melangia, les complicitats, les imatges, els suggeriments i la narració breu però espurnejant. No hi busqueu una guia de Coll de Nargó, encara que, segons com, ho podria ser, ja que hi podeu trobar la seva ànima, la d’un poble del Pirineu.”

(Informació extreta de: http://panxing.net/llibres-i-guies-maresme/paraula-de-nargo-d-en-ramon-minoves)