Avui els de La Penya dels Llibres hem comentat el llibre “Sputnik” , de Bettina Obrecht.

La història ens parla d’un estrany nen que apareix en el barri de tres amics. Els diu que és extraterrestre però ells no ho acaben de veure clar…

En general el llibre ha agradat, tot i que als membres del nostre club haurien preferit que s’aclaris el tema de si l’Sputnik és extraterrestre o no i, també, una mica més d’aventura. Hem aprofitat per parlar del racisme, els nens que fan coses estranyes i els divorcis, explicant experiències personals o de familiars propers.

El proper dia -i últim!- farem una sessió ben especial. Cada membre del club ha triat un llibre dels que hem proposat…el proper dia tots els llibres seran diferents, d’aquesta manera podrem triar quines seran les lectures per a aquest estiu que ja tenim a tocar.

Ah, i també repartirem diplomes de Superlectors, no hi falteu!