La biblioteca participa com tots els anys en les jornades de Tiana Negra.  Aquest any innovem amb dos tallers dedicats a allò que hem anomenat poesia negra ( en aquest cas, res a veure amb la poesia afrocubana, que ja usa aquesta denominació).  Es tracta del fet que gairebé tothom ha llegit novel·la negra; però la poesia sembla com si no hagués gosat entrar en el gènere. Potser ja és hora de fer canvis, i experimentar una mica tot mirant de poetitzar el fet criminal. Pot semblar contradictori, però de ben segur que valdrà la pena.      De fet, al segle XIX, Thomas de Quincey ja anava per aquí amb el seu llibre (en prosa) “L’assassinat considerat com una de les Belles Arts “…

Divendres 10 a les 18 h. (sessió per a joves)  i dissabte 11 a les 11 h. (sessió per adults) us animem a participar d’aquests tallers de Poesia Negra que conduirà en Martí Noy.  Com que són places limitades, assegureu-vos la vostra fent inscripció prèvia a b.tiana.cb@diba.cat;  si no, correu el risc de venir i no tenir lloc.