Aquests dies estem tots tancats a casa per no ensopegar amb el virus dolent que ens amenaça.  En Greg, el protagonista del llibre, també es tanca a casa; però només és perquè és l’estiu, ha començat les vacances i té la intenció de passar-les sense fer absolutament res. Ja n’ha quedat tip de tota la moguda d’anar cada dia a l’escola.  Però la seva mare té unes altres intencions i ha pensat en tot d’activitats. No cal dir que en Greg no hi està gens d’acord.  Qui guanyarà la batalla?

Aneu a https://catalunya.ebiblio.es/opac/?locale=ca#index , amb el carnet de la biblioteca, i podreu saber què li passa al Greg. Llegint el llibre us divertireu força, i us quedareu amb ganes de més històries d’aquest personatge que ens sembla que no és tan diferent a tots vosaltres.

Ja ens direu si ho hem encertat. Ens ho podeu fer saber a l’adreça de la biblioteca Can Baratau: b.tiana.cb@diba.cat