Recomanem aquesta molt bona novel·la adreçada al sector juvenil dels nostres usuaris. Però, compte ! .  No és una obra dolceta ni fàcil.  Ens explica una història forta, que està basada en un fet real.

Quan en Marcos només tenia 7 anys el seu pare el va vendre a un terratinent perquè es cuidés d’un ramat de cabres, tot sol, enmig de les muntanyes, a la terra dels llops. Marcos hi va viure més de 10 anys, en una comunió perfecta amb la natura, que el va ajudar a sobreviure a la solitud de l’abandonament i a la manca d’afecte i amor. He jugat amb els llops és una història duríssima, d’una sensibilitat extrema i bellament escrita amb l’ofici d’un mestre de la literatura infantil i juvenil del nostre país, que captiva tant els lectors joves com els adults.

Si creus que aquesta novel·la fa per tú, i que t’agradarà, vés a https://catalunya.ebiblio.es/opac/?locale=ca#index , amb el carnet de la biblioteca, i tindràs accés a llegir-la i a gaudir-ne. Coneixeràs aquest Marcos, primer nen, després adult, i entendràs com pot ser d’extraordinària i colpidora la vida d’un ésser humà.

L’autor va obtenir el premi Joaquim Ruyra per aquest llibre. Mireu com en parlava ell mateix a TV3: https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/els-matins/gabriel-janer-manila-presenta-he-jugat-amb-els-llops/video/2904530/