Les Biblioteques Municipals del Maresme que formen part del projecte “Parcs i biblioteques… naturalment!” celebrem conjuntament el Dia Europeu dels Parcs que es commemora el proper 24 de maig.

Feu-nos arribar les vostres fotografies sobre algun element natural (planta, animal, paisatge, fenomen natural…). A partir d’aquestes s’elaboraran tres històries en format vídeo que permetran descobrir missatges ocults dels parcs naturals que ens envolten.

Les fotografies s’han d’enviar a parcsibiblios@gmail.com del 13 al 17 de maig i poden ser de qualsevol aspecte natural dels tres Parcs que formen part del Maresme: Parc de la Serralada Litoral, de Marina i del Montnegre. Els vídeos es compartiran el 23, 24 i 25 a les xarxes socials de les onze biblioteques municipals que formen part del projecte: Mataró, Alella, Cabrera de Mar, Cabrils, El Masnou, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Teià, Tiana, Tordera i Vilassar de Dalt .

En Joan Manel Riera, biòleg, educador ambiental i fundador de l’Escola de Natura del Corredor, serà qui farà la interpretació de les fotografies seleccionades.

#ParcsiBiblios #ParksForHealth #DocAmbCat #RECIDA @xarxadeparcs @bibliotequesxbm @redeuroparc @recidanet

 

Aqui podeu veure els videos:

Biodiversitat

Paisatge

Gent i parcs