Una excel·lent novel·la per a lectors joves i adults.

Amb un punt d’autobiogràfic l’autora ens presenta la Mafalda que, poc a poc, està perdent la vista.

La Mafalda sap que la seva vista té data de caducitat: sis mesos. La seva unitat de mesura per saber a quin ritme hi deixa de veure és la distància que la separa del cirerer que hi ha al pati de l’escola i cada dia ha de ser més a prop per albirar-lo; per aquest
motiu la Mafalda fa una llista de coses que li agradaria fer mentre encara s’hi vegi.

Dient-vos això, que no avanço res doncs és la contraportada del llibre, podeu pensar que estem davant una història de llàgrima fàcil, trista…, ans al contrari! Estem davant una història potent, irònica, divertida, escrita amb la senzillesa i la naturalitat que demana el llenguatge infantil.

Aneu a ebiblio i gaudiu d’aquesta recomanació.