S’ha acabat el termini per a enviar les respostes, i és temps de proclamar guanyadors.

Abans, però, ens volem disculpar. El galifardeu que es va empescar les preguntes va cometre el greu error de dir que “De mica en mica s’omple la pica” és un llibre de Manuel de Pedrolo. L’autor autèntic és Jaume Fuster, com molts dels que heu participat ja sabeu. L’autor d’aquest error podria rebre la visita de cortesia d’uns senyors corpulents i  malcarats que, amb l’ajut d’un bat de bèisbol, i seguint l’estil de la bona novel·la negra, potser li faran entendre de manera “educada i convincent” que no es poden fer errades com aquesta.

Donem les solucions a les preguntes, advertint que no hem comptat la 4 degut a l’errada esmentada; per tant, el ple de respostes correctes és de 9:

1.Meteora ha editat molts títols de novel·la negra, i no els posarem tots. Només direm que tothom l’ha respost bé.   2. Negra i Criminal.     3. Fill del farmacèutic de Tiana.   4.Enric Vidal.   5.Joan G.Junceda.   6.La Bòbila, de L’Hospitalet de LLobregat.   7.Sandra Bruna.   8.Com la pregunta 1. Molts llocs diversos, i tothom n’ha trobat un de correcte.   9.Anna Maria Villalonga, Lluís Llort i Àlex Martín Escribà.   10.Sagitari; de la novel·la “Sota el signe de Sagitari“, de Jaume Fuster.

Com que hi ha hagut més d’un encertant de les 9 preguntes vàlides, hem aplicat el desempat, com es deia a la convocatòria, per ordre de recepció; i les dues persones que s’emporten uns llibres són: J.L. Folgueiras i M. Boira.

Enhorabona als guanyadors, i un sincer agraïment a tothom qui ha participat. Amb permís del virus, hi tornarem el 2022.