Les mesures de seguretat actuals ens permeten tornar a fer el Club de Lectura presencialment, tot i que, per raons d’espai físic, serà a la sala d’Exposicions del Casal.

El cicle d’autors nòrdics està permetent als assistents al Club de Lectura conèixer literatura de molta qualitat, però insuficientment coneguda. Ens sentim cofois d’aquesta bona tria que ens ha proporcionat en Toni Sala, que ens permet dir honestament que gaudim d’un Club de Lectura de qualitat; i el nombre creixent de participants ho confirma.

Aquest mes , a les 7 del vespre, amb l’obligada mascareta i la distància física,  podrem comentar “Amor”,  d’Hanne Ørstavik, una escriptora escandinava de les més prestigioses. Per saber-ne alguna cosa podeu fer una ullada a la guia de lectura , o escoltar aquest podcast. N’estem segurs que, tot plegat, us agradarà.