El nostre fill o filla va creixent i arriba el moment de treure els bolquers. Estem realment preparats com a pares per a dur a terme aquest procés? I els nostres fills estan preparats? Com ho podem saber? Cada criatura és única i diferent i per això, és molt important escollir bé quan és un bon moment per assolir amb èxit la retirada dels bolquers.

De vegades, podem prioritzar temes logístics com: les vacances que tenim més temps, fa més bó… però realment hem de valorar el grau de maduresa dels nostres fills. Com ho podem saber? Quina és la millor manera? Aquestes i d’altres preguntes podeu trobar la resposta en aquesta guia que us hem preparat des de la Biblioteca, on trobareu una selecció de llibres sobre el tema, hi localitzareu pautes, consells, diferents mètodes i estratègies… a més, de contes sobre la retirada dels bolquers. Que tingueu una bona lectura!

Accedeix a la guia: Bolquers…