De ben segur que coneixeu un mag amb ulleres rodones que estudia a l’Escola de Màgia i Encanteris de Hogwarts que té per nom Harry. I com bé sabeu cada mag té la seva pròpia vareta. Us imagineu que poguéssiu tenir una vareta idèntica com la del Harry Potter?

Un gran mag necessita la seva vareta màgica i un gran inventor pot crear varetes. Doncs sabent això, és ben fàcil, us proposem de construir la vostra pròpia vareta. Només necessitarem d’una branqueta que haurem recollit ni més ni menys que en el bosc de Hogwarts, uns pocs electrons, un LED, una pila, un interruptor i un circuit de connexió que integrarem de forma invisible i tindreu ni més ni menys que una vareta igual que la del vostre personatge preferit.

Per a infants majors de 6 anys

A càrrec de Smartions

Si hi voleu participar, l’aforament és limitat, cal inscripció prèviatrucant al telèfon 93 465 77 41, o bé, per correu electrònic b.tiana.cb@diba.cat