Gràcies al conveni signat entre l’Ajuntament de Tiana i la Creu Roja, la biblioteca ofereix servei de préstec domiciliari per a persones amb mobilitat reduïda temporal o permanent.

Voluntaris de Creu Roja s’encarregaran de portar i recollir els documents al domicili de les persones usuàries en divendres al matí. Els usuaris/es del servei s’han de comprometre a estar a casa el dia de repartiment i recollida. Es poden demanar llibres, revistes, CD i DVD. Per fer ús d’aquest servei cal tenir el carnet de la biblioteca; és gratuït.

Per sol·licitar el servei cal contactar amb la biblioteca Can Baratau al telèfon 934657741 o al correu electrònic b.tiana.cb@diba.cat.  El repartiment es farà exclusivament en el terme municipal de Tiana i es podran sol·licitar documents disponibles a la biblioteca Can Baratau.