En l’actualitat, quan parlem de revolucions, pensem en fets importants i destacats de la història. De seguida, pensem en revolucions com la revolució francesa, la revolució russa de 1917 o bé, la revolució dels clavells de Portugal. Podríem dir que totes elles són revolucions a l’engròs, però, també, hi ha d’altres revolucions a petita escala, més personals… Des de la Biblioteca, us hem preparat una petita guia, on trobareu una selecció de llibres, contes, còmics, etc. on els personatges protagonistes decideixen revolucionar-se, és a dir, canviar el seu dia a dia, la seva vida i no conformar-se amb el que estan vivint. També, hi trobarem altres personatges que voldran canviar la societat davant de situacions injustes que no els hi agraden, etc. Però, tots i cadascun dels llibres proposats els seus protagonistes trenquen una llança a favor dels canvis en la societat i de millores de tot allò que els envolta. Que tingueu bona lectura!

Revolucions…