El laboratori de lectura és una experiència literària en la que es convida als infants i  a les seves famílies a crear, a experimentar,  a descobrir al voltant de la lectura i fomentar el plaer de llegir.

Com ja sabeu, els ratolins busquen provisions al llarg de l’hivern. En una roca, un ratolí, de pestanyes caigudes i aire melancòlic, roman contemplatiu. Un laboratori per omplir el rebost dels nostres caus, i habitar, per una estona a la ciutat secreta dels formatgers de més prestigi.  Descobrirem la vida i els amagatalls dels ratolins i amb l’excusa de felicitar un dels ratolins més famosos de la literatura, en Frederick, i fer-li un regal que el pugui emocionar,  una caixa plena de pots de paraules de tot tipus que l’inspirin per crear els seus nous poemes.

En commemoració del dia mundial de la poesia

A càrrec del personal de la Biblioteca

Cal inscripció prèvia