L’aplicació per dispositius mòbils “BibliotequesXBM” permet la trobar la biblioteca o biblioteques que tenim més a prop (dins la província de Barcelona), així com consultar les seves activitats.
La consulta de les biblioteques i les activitats es fa a partir del la geolocalització del dispositiu mòbil o bé a partir del lloc que l’usuari vulgui indicar.

L’aplicació permet fer consultes de les activitats mitjançant un calendari i un cercador amb filtres per data, tipus d’activitat, municipi i biblioteca.

L’aplicació també ubica les biblioteques en un mapa i mostra el camí més curt per arribar-hi, i a més permet desar les activitats i les biblioteques que desitgis a una pàgina de favorits. 

Però això no és tot!  la nova versió incorpora la possibilitat de dur el carnet “dins del mòbil”!  Ara ja no tindrem l’excusa de… “és que m’he deixat el carnet a casa…”. Només caldrà que ens baixem l’aplicació, ens validem amb el nostre número de carnet i contrasenya i ja portarem el carnet sempre al damunt! I quan vingueu a la biblioteca, podreu fer servir el mòbil per endur-vos en préstec el què vulgueu. 
Cada cop, us ho posem més fàcil!
Descarrega’t l’app per Android (per versions iguals o superiors al 4.0) o per o per Apple
I si us agrada dur la biblioteca a la butxaca, també podeu descarregar-vos l’app de les Biblioteques del Maresme (BibliosMaresme) des d’on podreu consultar bibliografia sobre els nostres pobles!